Föreviga din älskling på bild

23 oktober 2019 admin

Är din bästa vän korthårig eller långhårig, eller är släthårig, strävhårig eller rent av krullhårig en bättre beskrivning? Oavsett vilket, gör sig en skönhet alltid bra på bild, speciellt din egen älskade fyrfotade vän. Att bara låta dig fotograferas när du gifter dig eller att gå till fotografen när dina barn är små och välkammade är att begränsa sig. Nu kan du också gå till fotografen med dina hundar, i alla fall i Borås. Och nu pratar vi om alla hundar, inte bara utställningshundar. Alla är välkomna! Visst är det något högtidligt med att låta sig förevigas på bild!

 

Pudel, tax eller schäfer

Fotografen som tar djurporträtt i borås är van vid de flesta hundraser. Med fotografier kommer du alltid att ha ett fint minne av din trogna vän. Att gå till en professionell fotograf gör stor skillnad om du själv är skakig på handen. Precis som du, har även din hund sin speciella personlighet som en van fotograf kan fånga på bild. Det som är svårt för en lekman – att ställa in rätt skärpa och djup – gör yrkesfotografen dagligen. Du väljer själv var din hund, eller någon annans hund, ska bli fotograferad. Antingen tar du hunden till fotografen eller fotografen till hunden.

 

 

Den perfekta gåvan

Vem blir inte lycklig över att få ett vackert porträtt av sin hund i julklapp eller present? Det är den perfekta gåvan till den som redan har allt. Färgbilder eller bilder i svart och vitt bestämmer du själv. Du kan också beställa förstoringar. Om du inte vill att din hund ska få all uppmärksamhet själv kan du välja att bli fotograferad tillsammans med din hund. Det sägs ju ibland att man väljer en hund som liknar en själv. Din hund är kanske precis lika lurvig som du. Det blir en ny dimension av syskonfoto.